Билеты в питер сапсан

ЗАТ ТК «Гранд Сервіс Експрес» була утворена в 2002 році і стала першою в Росії транспортною компанією, що отримала ліцензію МПС Росії за № 0001-ПП на право здійснення перевезень пасажирів залізничним транспортом. Поява приватних компаній у сфері пасажирських перевезень стало можливим в результаті структурної реформи залізничного транспорту, затвердженої постановою уряду N 334 від 13 травня 2001 року. Основна мета реформи — підвищення обсягу та якості послуг залізничного транспорту, зростання його ефективності та інвестиційної привабливості.
З моменту створення Компанія спеціалізувалася на чартерних перевезеннях VIP-пасажирів. За три роки ЗАТ ТК «Гранд Сервіс Експрес» накопичила багатий досвід організації залізничних подорожей у вагонах класу «Гранд де Люкс» по території Росії, Балтії і СНД. Для клієнтів забезпечувалася можливість організації індивідуальних рейсів і зовсім інший рівень сервісу. Ця послуга виявилася надзвичайно затребуваною пасажирами, і наступним кроком у розвитку компанії став проект регулярного поїзда на найпопулярнішому в напрямку Росії: Москва — Санкт-Петербург — Москва, у нас ви зможете купити билеты в питер сапсан.
На першому етапі реалізації проекту нові висококомфортабельні вагони були включені у склад поїздів «Червона Стріла», на наступному етапі — сформований повноцінний регулярний приватний потяг. Поїзд отримав назву «Гранд Експрес» і 15 липня 2005 року вирушив у свій перший регулярний щоденний рейс. З усіма необхідними документами, Ви зможете ознайомитися в розділі меню: Документи.

Експлуатація таких досить складних технологічних комплексів, якими є вагони підвищеної комфортності, вимагає особливої компетентності не тільки провідників, але і технічного персоналу. Тому співробітники «Гранд Сервіс Експрес», обслуговуючі технологічні системи поїзда, обов\’язково проходять спеціальне навчання на підприємстві, де випускають ці вагони.

Ми завжди раді бачити Вас в числі наших пасажирів.

Щасливої дороги!

Читайте также: