навесные замки

Той факт, що навісні замки поширені найбільше пов\’язано з їх простою установкою, так як в певних випадках це не вимагає яких-небудь зусиль. Наприклад, хвіртку із прутів металу можна легко закрити за допомогою маленького надійного навісного замка, дужка якого охоплює два прутика різних половин. І немає необхідності навіть в приварювання вушок, не кажучи вже про складніші виразках. Саме з цих причин вибір навісного замка рано чи пізно стає перед кожним жителем в нашій країні.

Основною функцією будь-якого навесные замки пристрою є надійний захист будь-якого об\’єкта. І його цінність визначає вибір того чи іншого навісного замка в Дніпропетровську, Києві. Інтернет-магазин дверних замків і фурнітури zamochniki.com.ua пропонує каталог недорогих надійних навісних замків з фото. Так, якщо достатньо буде лише показати, що двері мають господаря, то можна обмежитися гранично простим і не дуже дорогим механізмом. Але якщо ж об\’єкт дійсно необхідно захищати від проникнення сторонніх, краще враховувати всі можливі прийоми зломщиків і замовити навісний замок 3 або 4 класу.

Отже, перше, на що варто звертати погляд, це якийсь потрібен розмір замку. Незалежно від ступеня його складності, він повинен бути обраний відповідно до об\’єктом, що охороняється. Нікому не прийде в голову повісити амбарний великий навісний замок на дверцята поштової скриньки.

Після вибору замка відповідних габаритів, слід оглянути його дужку, так як саме ця деталь з одного боку дуже вразлива, а з іншого — від неї залежить можливість встановлення пристрою на певну двері. Розмір дужки повинен бути підібраний відповідно до вушками, в які замок передбачається вставляти. Якщо вони потужні, то краще за все подивитися модель з товстими і довгими дужками.

Крім цього, стійкість до злому замка часто залежить від того, наскільки якісні дужки. Справа в тому, що злочинці використовують цілком прості інструменти, щоб проникнути в приміщення, — монтировку, лом, гідравлічні кусачки та ін. Їм протистояти може, наприклад, загартована сталь. Такий замок можна буде розкрити, тільки маючи відповідний достатньої потужності електроінструмент, шум якого почує вся округа. Якщо у вас немає довіри до загартованої сталі, можна купити хороший навісний замок із замикаючим пальцем, корпус якого надає захист і дужки, і скоби.

Читайте также: